Su chi serbit:
Arrosu 250 grammos
Curcuriga groga
Chibudda 80 grammos
Butirru, ògiu, sali
Casu trisinadu
Brodu 600 grammos
Aprontu:
Custa retzeta est fàtzile meda: bogare su corgiolu e su sèmene a sa curcuriga, pro dda pònnere a tancheddos a buddire in abba (gasi s’ammòddiat pagu pagu) pro 5 minutos.
Segare a piticu sa chibudda pro dda fàghere arrubiare in una pingiada in paris a su butirru. Immoe bastat aunire sa curcuriga. Agiunghere s’arrosu e in deretura su brodu buddidu a bellu a bellu, cun una cullera. Cando s’arrosu est evaporadu aunire àteru pagu pagu de butirru e una ispruinada de casu e assetiare, chi serbit, de sale.
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dell’art.8 comma 12 lett.b) della Legge Regionale 13 aprile 2017, n.5 annualità 2017